Dunlop GPR300

Dunlop Sportmax GPR-300 – Guma za svaki dan
Za vozace koje koriste motocikale klase +250ccm u gradskom saobraćaju i za svakodnevne odlaske na posao, Dunlop se odlučio učiniti dostupnom na evropskom tržištu novu klasu radijal guma: URBAN – COMMUTING – SPORTMAX GPR 300.
Guma inace potiče originalno sa japanskog tržišta gdje je urban – commuting kategorija korisnika svakodnevna činjenica, stoga je japanski odjel Dunlopa razvio spomenuti model za domaće potrebe, a od nedavno je u ponudi i za evropske vozače.
Guma GPR 300 se odlikuje visokim udjelom silice u monokomponentnom gaznom sloju kako bi pružila visok stepen sigurnosti na mokrom, hladnom i skliskom gradskom asfaltu, veću kilometražu te visok stepen agilnosti na nižim brzinama. Pored navedenog povećana je i udobnost kroz tehnologiju “Apex-less” (smanjena krutost rajfa gume).
GPR 300 također je zamišljen kao povoljna gradska guma koja svojom cijenom povoljno utječe na ekonomičnost upotrebe motocikla za gradski saobraćaj i svakodnevne odlaske na posao, te za kraće vikend izlete van grada.

Ugodna voznja 🙂 želi vam Cavallino