O nama

O nama, Vulkanizer i Autopraonica |auto gume, moto gume|

Vulkanizerska radiona CORONA - MotoSupport je otvorena 26.11.1996 godine.

Počeli smo kao vulkanizerska radiona za automobile, a sa razvojem posla i zahtjevima naših klijenata proširili smo djelatnost sa nabavkom automobilskih guma.

2002. godine počeli smo sa montažom, balansiranjem i nabavkom guma iz moto programa za šta smo se i specijalizirali, a montaža se vrši najmodernijim mašinama.

2020. godine smo promijenili lokaciju (Gatačka br. 2, Sarajevo, Bosna i Hercegovina), prešli smo u veći prostor, a samim tim i proširili djelatnost sa uslugom pranja vozila i motora. Pranje se vrši biorazgradivim sredstvima na bazi pjene.

Imamo i jednu pogodnost za Vas!!!
Dolazak na adresu po pozivu vlasnika vozila naravno uz dogovorenu cijenu sa klijentom. Dodatne informacije možete dobiti na telefon: +387 62 178 736

Vulkanizer i Autopraonica CORONA - MotoSupport

Poštovani posjetioci, Vulkanizerska radiona i Autopraonica CORONA - MotoSupport želi Vam predstaviti dio asortimana i uslužne djelatnosti za koji je specijalizovana.

Prvenstveno se bavimo VULKANIZERSKOM djelatnošću za sva motorna vozila (auto gume, moto gume) a možemo ponuditi i pranje vaših limenih ljubimaca u novootvorenoj AUTOPRAONICI.

Specijalizirali smo se za sve tipove montaže, balansiranja te nabavkom guma iz AUTO i MOTO programa. Montaža i balansiranje se vrši najmodernijim mašinama. Za moto-program balansiranje se vrši kako mehanički tako i elektronski.

Takđe radimo održavanje, zamjenu lanca i lančanika na motorima i ATV-ovima.